2010. június 22., kedd

Vásárlás + Napi kérdés: Megéri-e az első HTC Wildfire-t licitálni a Vaterán?

Nagy ritkán bizony előfordul, hogy szeretném elküldeni valahova a hazai "mainstream" kereskedelmi vagy szakirodalom képviselőit, mivel a "marketing" bizony sok-sok áldozatot szed vagy szedhet. Az elmúlt 2 napban hozzánk telefonálók valahogy nem tudták a helyén kezelni a Vatera HTC Wildfire aukcióját. Mivel eddig legalább 4 érdeklődő tette fel kérdéseit a Vaterán is hirdetett Wildfire-ről, ezért szeretném összefoglalni, hogy szerintem mit érdemes tudni.
1. Miről szól a Vatera hirdetése? A Vatera szervezett egy "patent kis poróciót" a HTC Wildfire nevezetű közepesen okos telefonnak. Az árverés teljes bevételét jótékonysági célra ajánlja fel az aukció kiírója.
2. De a HTC Desire kistestvére, nem?! A "poróció" szövegezése jól sikerült. Tessék végigolvasni a  termékről kialakult korábbi véleményeket, vagy az első teszt-eredményeket. Egy közönséges átlagos Androidos okostelefonról beszélünk, de bizonyos értelemben persze a Wildfire a Desire kistestvére. Annyira kistestvér,  amennyire a Fiat Punto is autó, meg a Ferrari is.
3. De az ár az jó nem? Az ár annyi, amennyit ajánlanak érte. Minden bevételt a Magyar Speciális Olimpai Szövetség kap meg. Lentebb linkeltük az egyes verziók árait, a mostani licitnél lényegesen kedvezőbb áron is vásárolható lesz a termék, de a lényeg itt nem a kedvező vétel, hanem az, hogy segíthet rászorulókon!
4. Akkor most érdemes licitálnom? Jó ár nincs, támogatás és jótékonyság és az ország első hivatalosan érkező készülékének élménye van! Mi már licitáltunk, ha olcsó vásárt keres, akkor ajándékokkal alább vásárolhat:
Vásárlás, előrendelés:
HA MOST AD LE ELŐRENDELÉST, AJÁNDÉK AUTÓS TÖLTŐT IS KAP, KATTINTSON:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése